eKomeetan käyttöehdot

lue huolellisesti, ennen kuin käytät palvelua

Tavoitteemme

eKomeetta -projektin tavoitteena on lisätä oppilaiden tietämystä luonnosta, maapallosta ja maailmankaikkeudesta. Aineisto on koottu huomioimalla peruskoulun opetussuunnitelma, joten se soveltuu erinomaisesti opetukseen. Opetusfilmit ovat laadultaan ja sisällöltään viimeisintä huippua.


Maksuttomat suoratoistotuotteet

eKomeetan maksuttomat suoratoistotuotteet on tarkoitettu vain ei-kaupalliseen opetuskäyttöön. Näitä käyttö- ja lisenssiehtoja on noudatettava. Maksuton lisenssi on voimassa toistaiseksi ja se päättyy sillä hetkellä, kun lisensoija Passer Media lopettaa teoksen levittämisen. Katso tarkemmat tiedot jokaisen filmin kohdalta. Hyväksyt maksuttomien suoratoistotuotteiden lisenssiehdot automaattisesti, kun ensimmäisen kerran esität, näytät, toistat tai käytät filmiä (teosta). Lataa lisenssiehdot täältä:

Selain

eKomeetta -verkkokauppa ja suoratoisto toimii parhaiten uusimmilla selaimilla (esim. Microsoft Internet Explorer, Motzilla Firefox, Google Chrome). Päivitä selaimesi, jos on ongelmia. Varmista, että asennettuna on Flash Playerin uusin versio.

Suoratoisto

Koneessa pitää olla Adobe Flash Player asennettuna. Suoratoiston sujuvuuden kannalta laajakaistan nopeus pitäisi olla 2 Mbps tai korkeampi.

Toimivuus

Naturstigen/eKomeetta ja suoratoisto on tehty niin, että ne toimivat tavallisilla tietokoneilla normaaliolosuhteissa. Tämä on testattu eri tietokoneilla ennen palvelun avaamista. Palomuuri, internet -suojausohjelma tai muu vastaava ohjelma voi estää palvelun toiminnan. Ota tässä tapauksessa yhteyttä organisaatiosi atk-tukeen. Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin teknisiin kysymyksiin.

Vastuunrajoitus

Passer Media ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. Passer Media ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä ja niistä aiheutuneista vahingoista. Passer Media ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteiden tai palveluiden käytöstä. Passer Media ei vastaa mistään välillisistä vahingoista. Passer Media ei myöskään vastaa digitaalisen sisällön toiminnasta asiakkaan käyttöympäristössä tai laitteistossa. Passer Media ei vastaa sivuston käyttämisestä, toimimisesta tai toimimattomuudesta aiheutuvasta vahingosta tai niiden asiakkaalle/käyttäjälle aiheuttamista tietoturvariskeistä.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä (kts. määritelmä lisenssiehdoista) on kaikin puolin vastuussa siitä, että tuotetta ja palvelua käytetään laillisesti sekä eettisesti hyväksyttävällä tavalla ja vain opetusmielessä (esim. opetussuunnitelman oheismateriaalina). Tuotteen tai palvelun käytöstä ja/tai soveltamisesta ei saa aiheutua vahinkoa, haittaa yms. Käyttäjä on myös vastuussa esityksistä, joita lapsi/oppilas katsoo itseopiskelutarkoituksessa. Passer Media ei vastaa minkäänlaisista mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat näiden käyttö- ja lisenssiehtojen laiminlyönneistä, väärinkäytöstä, lainvastaisista toimista tms.

Kuvaohjelmien laillisuus

Passer Media/eKomeetta tarjoaa ainoastaan luontoaiheisia opetusfilmejä ja -ohjelmia, jotka perustuvat opetussuunnitelmaan. Kuvaohjelmalain 2011/710 § 9 mukaan kuvaohjelmaa ei tarvitse luokitella eikä merkitä, jos se sisältää yksinomaan opetuksellista tai sivistyksellistä aineistoa.

Kuvaohjelmalaki